miércoles, agosto 30, 2006

27/08/2006

Aleix y Laia se van a Sadernes y se llevan a unos chavales, Sarai, Judit, Ferran y Martí para hacer un minicurso de introducción a la escalada. Gordo y yo nos apuntamos a la salida para poder conocer esta zona de la que siempre he oído hablar muy bien y que no conocemos.

Nos llegamos hasta el sector Iniciació donde ya hay bastante gente. Aleix, Laia y los chicos del curso se quedan en las vías de la derecha y hacen: Congruent IV , La Joiosa Canalla V , Gorromina Power IV+ y Giva IV. Nosotros nos metemos un poco más hacia la derecha y hacemos Obelix V+. Envalentonados nos vamos al final de todo, la última vía está ocupada y probamos Correfoc 6a+ que no conseguimos sacar. Los pasos duros están arriba de todo y yo incluso acabo cogiéndome a todo lo que encuentro para poder pasar la cuerda por la cadena. Después de la decepción probamos con Invertit 6a y esta sale sin problemas.

Como siempre las prisas dictan sentencia y Gordo y yo tenemos que volver para casa. Discusión de un minuto sobre las opciones vía o birra donde gana birra por mayoría absoluta.

Después de comer Aleix, en el sector Pont d´en Valentí, prueba La peke 7b que le sale con una sola caída. Ya para acabar se van todos al sector Castell S´espasa Carretera y hacen Variant IV y El centpeus V.

6 comentarios:

PGB dijo...

El dia que vem anar a Sadernes em vaig quedar amb les ganes de provar el 6a de la dreta de tot!

La Obelix em va molar molt :)

Collons amb l'Aleix.. un 7b al 2n pegue! Olé per ell!

També us veu ho veu trobar infestat d'escaladors com quan hi vaig anar jo a finals de Juliol? O es podia respirar?

Salut! :D Ara et queda venir a Sant Llorenç a fer una escaladeta :P

tinkpor dijo...

Hola pgb. Sadernes estava a tope. No se per que m'havia pensat que estariem tranquils i ja nomès arribar vaig veure que sería algo semblant al que tu explicaves fa uns dies.

En fi, el lloc es molt guapo i segur que anirem més vegades.

Respecte a lo de Sant Llorenç si que es veritat que fa molt que diem d'anar (jo no ho conec) però son d'aquells llocs que per una o altre causa acabes deixant per un altre día.

Tal com li deia a k. sobre Berga et dic el mateix per Sant Llorenç. En quant ens decidim d'anar contaré amb tu per que hem facis cinc centims.

PGB dijo...

El que estic ideant de cara a tenir el projecte acabat, és una sortida de bloggers i lectors de blogs i forums i tal... i ens n'anem tots a Sant Llorenç a passar el dia! Podria ser divertit :P

tinkpor dijo...

Doncs per poc que pogui m'apunto. Pot estar be...Hem faria gràcia de coneixeos a tots cara a cara.

Aleix dijo...

No no!! Ja m´agradaria el 7b "La Peke" al segon pegue... però haurà d´esperar...

El Salva volia dir que vai fer la via 2 vegades seguides, caient en un sol pas (els 2 cops). Així doncs, encara no està encadenada. Però ja li veig color.

M´apunto a la sortida de bloggers.

Salut,

aleix

PGB dijo...

doncs aneu visitant els blogs del Mohawk, del Gatsaule i de l'Òskar... es va parlant del tema allà i sembla ser que la destinació escollida és el Solsonès.