domingo, agosto 26, 2007

26/08/2007 - Banyadores

Con Zombi quedamos por la tarde para una escapada muy, muy rápida a Banyadores…por tocar un poco más de cuerda. El proyecto es el Desplom de l’Erudit 6b+ y … seguirá siendo un proyecto para futuras visitas. Ninguno de los dos hemos conseguido superar el paso del empotramiento. Tendremos que aprender a bloquear la mano dentro de la fisura y así poder encadenar la vía.

Vamos muy justos de tiempo, desmontamos y después de perder como 20 minutos buscando el Sector Mongo (el camino se coge desde el final del Sector Amazonia) intentamos Quinto x Quinto = 25 6b pero la parte de abajo es todo arenilla que se desmenuza bajo los pies de gato y no da ninguna confianza. Otro proyecto que dejamos pendiente.

Foto: Desplom de l'Erudit.

3 comentarios:

zombi dijo...

jajaja!!!!!!!!!!!!tindrem tants proyectes ke no tindrem temps de descansarrrrr........menos mal ke esta a prop de casa!!!!!....apa tiu,ke vagi be el començament de semana!!!!!i aket dijous.....tornemi a banyadores!!!!!
salut i roka!!!!!!!!

Mohawk dijo...

Ei, tela amb el desplom de l'Erudit, eh! A mi em va costar tota una tarda, com 5 pegues, i és que no tenim ni idea d'aquestes tècniques tan yankees!!

Al Mongo, no deixeu de provar la Ferum de fems, res d'adherència, bons cantells i passos llargs!!

Igual dijous a la tarda us faig una visita!!

A tibar-li fieres!!

tinkpor dijo...

Mohawk, vinga animat i ens veiem una estoneta, pujarem de 19:00 a 21:00. Has probat l'altre 6b+ que hi ha a la dreta del desplom de l'erudit?...Quina potra si t'empotres.

Zombi, ja va be que no l'encadenem i així quan la encadenem ja podrem estrenar la guia del Maresme aquesta que ha de sortir amb un puntet vermell.