domingo, octubre 01, 2006

01/10/2006

Pasan por casa Quim y Josep y nos vamos para Montserrat. Visita a Can Jorba. Siempre he tenido un problema con Montserrat y esta vez no ha sido menos. Realmente es fácil llegar a las vías pero nosotros hemos conseguido llegar a la Placa de la Pluja en el nada envidiable tiempo de una hora y media. Torrenteras, subidas, bajadas, cazadores, pequeñas grimpadas, descuelgues por entre los matojos, rascadas, tramos de camino...y al final el pie de vía.
No tenemos mucho tiempo y ya hemos perdido demasiado por lo que optamos por las vías más cortas. Nos metemos enseguida en faena y hacemos Tochín V+. El calor es asfixiante y las moscas están realmente pesadas consiguiendo que por un rato me sienta como una gran caca. Pasados los miedos de la primera vía del día hacemos Scare Face 6a y ya muy justos de tiempo acabamos con Benito Bombilla 6a.
Foto: La Placa de la Pluja desde Can Jorba.

6 comentarios:

Anónimo dijo...

Sento el lio per arribar-hi...

PGB dijo...

1h i mitja?! bufff
En realitat quan es tarda al arribar-hi?

Però weno, no ha estat tant malament! Excursió més un V+ més dos 6a!!! :)

tinkpor dijo...

Com diu en Quim, la aproximació no és més de 20 minuts el que passa es que seguint la guia de Montserrat Sur ens vam liar i una cosa porta a l'altre i al final vam fer un bon passeig.

El cami surt just abans de les runes que comenta en Quim. Pujes i si no recordo malament gires a la dreta i arribas a les vies.

Per un matí d'hivern han de ser de conya. El diumenge vam passar molta calor.

Anónimo dijo...

Hi han dues aproximacions. La que comenteu es més directa pero crec que més complicada (jo no l'he feta mai).

Si encara seguiu per la pista després d'aquest camí que dieu, trobareu un altra camí a mà dreta una mica després i pujant passareu primer pel Totxo de baix (o Bolet) i després per unes vies curtes amb espits, allà el camí gira a la dreta. Acaba enganxant amb el vostre i arriba a la placa.

Aquest es el que indica la guía...

tinkpor dijo...

Gràcies k. Aixó que dius que es el que vam seguir (mes o menys) segons la Guia de Montserrat Sur, però la guia diu uns 100 metres desprès de les runes i nosaltres aixó ho vam llegir quan ja erem en mig d'una torrentera, molt més a l'esquerra del camí que s'indica.

Ara ja se el camí (crec) encara que segur que qualsevol altre dia hem tornaré a perdre.

No es que tingui molt sentit de l'orientació i a Montserrat ja he perdut moltes hores de fer i desfer camins, però...ja es part de l'aventura.

Anónimo dijo...

Hola, si que és una mica d'aventura sinó saps el camí...es veuen "itineraris" on la gent a fet dreceres..jeje. Per aquí heu comentat el sector "totxo de baix" (o bolet) algú sap ressenyes? gracies.