sábado, mayo 26, 2007

26/05/2007 - Vinya Nova

Quedo con Zombi, pasamos a recoger a Santi y a Ruben y ya no paramos hasta llegar al Bruc. Bocata en el “Casal” y hacia la Vinya Nova.

Para calentar Zombi y Santi se meten en la vía 5 - 6a y la encadenan sin problemas mientras por no esperar demasiado monto hasta arriba, esta vez de cinta en cinta y con mucha calma la vía 8 - 6c. Llegan Roger y Maki. Rubén y yo encadenamos la vía 5, mientras Roger y Maki calientan en la vía 8 y Santi y Zombi intentan montar la vía 5 bis - 7b+. En el siguiente cambio Roger y Maki montan la vía 6 - 7a+ y Zombi y Santi la vía 7 - 7a.

Con todo esto ya tenemos ocupadas todas las vías, suerte que no hay casi gente y no molestamos a nadie.

Ruben encadena la 8 y cuando es mi turno voy a por todas y también consigo encadenarla. Después Zombi la encadena a vista. Santi se fastidia el tobillo intentando encadenar la 5 bis y Zombi después de varios pegues consigue encadenarla. Por mi parte he probado los tres séptimos pero apenas consigo levantarme del suelo.

Con Zombi vamos un poco a la izquierda y monta la vía 4 - 6c. Voy a vista, no consigo encadenarla, pierdo la poca fuerza que me queda y ni tan solo llego hasta arriba. Después de que Ruben la encadene decidimos recoger los trastos y con Santi a la pata coja y Ruben nos bajamos hasta la masía a por unas cervezas.

Cuando ya llega la hora de volver para casa aparecen Zombi, Maki y Roger que ha conseguido encadenar la vía 7. Despedidas, planes para el fin de semana que viene y para los coches.

Foto: Zombi en la vía 7 - 7a.

9 comentarios:

jaumeplanellpiqueras dijo...

Ei Bous! aquest mini sector és molt dur, però la roca és fantàstica, la nº8 pel meu gust li falla la disposició de les xapes, si caus abans de xapar el segon parabolt piques a terra, de moment només l'he fet de segon, als setens xapar la primera ja té mérit almenys pel meu nivell...apa a tibar-li

tinkpor dijo...

Hola jaume, ja tens raó, la primera xapa dels setens està un pel alta, nosaltres deixavem la corda passada per la primera cinta.

El lloc està molt be i més si no et trobes gairabe ningú, com va ser el nostre cas.

Jortx dijo...

Va parir aquest de Vilassar, que fprts que aneu tots plegats. Lolosss!!!

Jo porto 10 dies parat... però demà entrego el 2n projecte! Que tremolin les parets! Mwahahahah

Per cert, molt ben parit el canvi de look Salva.

tinkpor dijo...

Jortx, vinga que et queden cuatre dies!!!

Estic intentant cambiar una mica el look, ara blogger dona moltes opcions per fer coses bastant automàtiques i m'estalviaría anant tocant el codi de les plantilles cada vegada.

Hem parlat de pujar a Calders el diumege que ve. Ja parlarem, queda una eternitat.

zombi dijo...

Salva tiu!!!com mola la nova presentacio del blog!!!!!jajajaja,surts penjat com un fuet!!!!apa bouuuu!!!!ens veiem al piri!!!

Anónimo dijo...

Hola brother! Molt bé el canvi d'imatge i els pegues als 7a...Ja no et queda cap escusa per acompanyar-me a alguna tàpia!!:)
Nosaltres ens vàrem quedar a Céllecs practicant rappels i reunions de cara a la monstruositat que volem fer d'aquí a 15 dies. A veure si aquest finde m'escapo amb vos.

tinkpor dijo...

Brother, a veure si podem coincidir.
Feu molta enveja amb el projecte, espero que os vagi mooolt be i ja explicareu.

A veure si ens veiem per el Piri!

Anónimo dijo...

El més important és que tots els xapatges són de bona presa. I la primera és recomanable posar-la a tres metres, com és el cas.

Petites grans vies!

tinkpor dijo...

Hola anónimo, ja tens raó. els xapatges son desde bona presa i possar seguros més abaix no et salva de picar a terra si caus però s'ha de reconeixer que son una gran ajuda psicològica...almenys per mi (ja ho diu el nom del blog)