domingo, agosto 17, 2008

16/08/2008 - Sadernes

Me recoge Zombi, nos vamos a buscar a Santi y desde allí y sin paradas nos acercamos hasta Sadernes.

Al llegar, y después de esperar una eternidad para conseguir unos bocatas, apuramos los cafés y nos acercamos al Pont d’en Valentí.

No hay nadie…de momento. Nos subimos al final de todo y calentamos con Bitxitu 6a. Una vez entrados en materia intentamos suerte con Sergi Santos 7a, pero un bloqueo para hacer un paso muy largo nos tira a los tres para atrás y aunque Santi ya la tenía ninguno de nosotros consigue sacar el paso y tenemos que pillarnos a unas ramas para poder llegar a la reunión.

Como para Santi y Zombi ya no queda mucha cosa por aquí arriba y yo tengo el día perro nos bajamos hasta las primeras vías para acabar allí el día. El proyecto es la Peque 7b. Entre pegue y pegue va llegando gente, mucha gente. Parece que todos locales y muy fuertes. De hecho la mitad nos suenan de las fotos de la guía. Uno nos pide colarse en la Peque y se la curra dos veces seguidas para calentar mientras otros ya se pelean con los octavos de la derecha.

Al final del día yo consigo llegar a mitad de la vía antes de fundirme y ellos dos, aunque llegan hasta la reunión y ya tienen todos los pasos, no consiguen encadenarla.

Foto: Santi en la Peque.

5 comentarios:

XICU dijo...

Hola Salva!
Hauries d'haver probat l'Erotic Line (7a) curteta i amb el pas a la xurrera.
Molt guapa.
Salut i grimpades.

salva dijo...

Ep Xicu, que hi ha!!!

Estava molt, però molt perro i l'Erotic Line i la Ceguera Temporal que eren les que volia probar, les deixo per la propera visita...espero que el proper cap de setmana.

Fins ara

Aleix dijo...

Quina sort escaladors!!! Jo encara amb tendinitis a l'hombro dret (ja porto 45 dies!), i sense escalar en tot aquest temps.

Grans records de la Peke. És una via ben recordad al Piri: va ser el primer 7b del Marc, just abans de marxar a Australia, cap al 2005. Aquell mateix dia en Pep encadenava la del costat, Bruixot 8b.

A mi em va costar uns quants viatjes al Pont per treure-la. Al final, la primavera 2007 va sortir ;)) És molt mantinguda fins que surts de les xorreres. Va de més a menys la via.

Salut i ens veiem pel Piri al Setembre... quan espero poder començar a tibar com un bèstia (TIC MOLT FANÀTIK!!!!!)

Salut!!

Aleix

Aleix dijo...

Esperant les noves piades ;))

Vingaaaa que segur que hi han hagut encadenes!

Aleix dijo...

Una pregunta Salva...

On puc trobar els "Relatos" que tenies al teu blog? On surt lo del Cervino, Bessiberri, Capuccin,...?

Cuida't!!