miércoles, julio 25, 2007

25/07/2007 - Roques del Caçador

Hoy hemos decidido cambiar el Plafó del Piri por una visita a les Roques del Caçador en Premià de Dalt. Esta es otra de esos mini-sectores que tenemos en el Marcéeme y que próximamente verán la luz en la guía que está preparando Mohawk.
Subo con Nil y nos encontramos con Zombi. Siguiendo la ruta propuesta en la futura guía se llega sin problemas y en poco más de diez minutos ya estamos preparados para intentar hacer algo. Empiezo yo y encadeno Mandrosa 5a. Es el turno de Zombi y encadena Dimarts 13 5c/6a. Es mi turno y también consigo encadenarla.
Montamos la reunión de Spit Hortera 7b+. Yo solo con mirarla ya tengo claro que ni la voy a intentar. Zombi, al que le sobra fanatismo se mete pero la vía es muy dura, llega hasta arriba y desmonta la vía.

Probamos con Posa-li Tu 6b+. Yo no consigo pasar de la primera chapa. Zombi tampoco la encadena pero consigue llegar arriba.

Empieza a oscurecer, recogemos los trastos y después de andar un rato perdidos por el bosque llegamos a los coches y volvemos para casa.

Foto: Roques del Caçador, Derecha.

4 comentarios:

Anónimo dijo...

Al final veig que tampoc he pogut aguantar la calor dels rocòdroms.
A l'estiu si és pot s'ha d'aprofitar la llum i la roca.

Aufwiedersehen!!!

zombi dijo...

eppppp!!!!!
kollons amb las rokas del caçadorrrr.......es com fer puro blok a Can Boquet!!!!!pero amb corda!!!!valla tela com apretaven!!!mica en mica.....
salut i roka!!!
fins Disabte a la Desentegada powerrrrrrrrrr!!!!!!!!!!!

tinkpor dijo...

Ozzy, el roco a l'estiu es perfecte. Aprens a escales fatal, amb preses que rellisquen, amb els peus amb molt poca adherencia i a sobre fas sessió de sauna gratuita.

Ojala poguessim sempre escalar a l'aire lliure.

Zomby, ja repetirem, que a força de pegues alguna sortirà.

Fins dissabte.


A veure si s'apunta algú més!!

Mohawk dijo...

JA,ja,ja....la Posa-li tu té una tela important... ja vau poder comprovar que els graus són a l'estil Premià, en consonància amb les Roques de l'Ignasi.... :P

Us va agradar la zona?, rectificarieu alguna cosa de la guia?

Vinga, a veure si ens veiem aviat!!